Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Δραστηριότητες για ζευγάρια και όχι μόνο... 5 και 6/3/2016

στις 3 μ.μ. - 6 μ.μ

Λουκούμι #10 (Πλ. Αβησσυνίας 10 Μοναστηράκι)


Τα παπούτσια μας είναι η θέση στην οποία βρισκόμαστε, η κατάστασή μας . ότι συμβαίνει στη ζωή μας όπως την βλέπουμε εμείς που «τα φοράμε». Οι άλλοι θα μπορούσαν να καταλάβουν καλύτερα τις αποφάσεις μας κι εμάς αν μπορούσαν να «μπουν στα παπούτσια μας» κι εμείς θα μπορούσαμε να καταλάβουμε καλύτερα τους άλλους αν κάναμε το ίδιο.


Ένα παιχνίδι ανοιχτής απενοχοποιημένης επικοινωνίας με τον «άλλο» για πούμε ποιες και ποιοι είμαστε… κύκλοι ιστοριών. Συντονίζει η Στέλλα Μπελιά, εκπαιδευτικός με ειδίκευση στη θεατρική αγωγή, από τη ΜΚΟ «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» και η Έλενα Χρηστίδη, ψυχολόγος.
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ (απαιτείται κράτηση συμμετοχής στο τηλ. 6983004337). Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στις «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο».
Χώρος: «Δέντρο» (1ος όροφος, Λουκούμι #10)

Υ.Γ. Στο παιχνίδι μπορούν να πάρουν μέρος όλων των ειδών τα «παπούτσια» όλα τα χρώματα κάλτσες, τρύπιες ή αψεγάδιαστες αρκεί να θέλουν να μπουν στα παπούτσια μας και να επιτρέψουν σε άλλες και άλλους να μπουν στα δικά τους παπούτσια.


Να επισημάνουμε πως δυστυχώς ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ..
Επίσης, όσες και όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, χρειάζεται να γίνει κράτηση στο 6983004337.

https://www.facebook.com/events/1670576576537873/permalink/1670844779844386/




ΛΟΑΤ Συντροφικές Σχέσεις



Κυριακή 6 Μαρτίου, 18:00-20:00


Γιατί ενώ αγαπιόμαστε και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον τσακωνόμαστε και νιώθουμε μόνοι/ες μέσα στη σχέση μας; Πώς γίνεται και κλιμακώνονται οι εντάσεις, παρότι κανείς μας δεν το θέλει;


Άραγε η επιθυμία μας για συναισθηματικό δεσμό και εξάρτηση είναι κάτι «κακό» που καλούμαστε να ξεπεράσουμε ή μήπως είναι μια έμφυτη ανθρώπινη ανάγκη που παραγνωρίζουμε, με άσχημες συνέπειες για την ψυχολογία μας;


Στην παρουσίαση θα μιλήσουμε για τη θεωρία τουΣυναισθηματικού Δεσμού και την Emotionally Focused Therapy, μια προσέγγιση που αποδεδειγμένα βάσει ερευνών εμφανίζει ποσοστά επιτυχίας 75% σε βάθος χρόνου. Θα εξετάσουμε το πώς η ασφαλής εξάρτηση μέσα στο ζευγάρι συμπληρώνει την αυτονομία, ενδυναμώνει τους συντρόφους και δημιουργεί λιγότερο συγκρουσιακές και πιο ουσιαστικές συντροφικές σχέσεις. Αυτή η πρωτοποριακή επιστημονική θεώρηση βοηθάει τους ανθρώπους, είτε είναι σε σχέση είτε όχι, να φωτίσουν διαφορετικές πτυχές του εαυτού τους και του/της συντρόφου τους.



Η παρουσίαση θα γίνει από τη Ρίτα Βεντούρα, ψυχοθεραπεύτρια και πιστοποιημένη EFT θεραπεύτρια και επόπτρια, και τον Λύο Καλοβυρνά, σύμβουλο ψυχικής υγείας και EFT θεραπευτή.


Η παρουσίαση είναι δωρεάν και απευθύνεται ειδικά σε λεσβιακά, γκέι, αμφί και τρανς ζευγάρια, καθώς και μεμονωμένα ΛΟΑΤ άτομα όλων των ηλικιών.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως.Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, τηλεφωνήστε στο 2130.22.86.36 ή στείλτε ημέιλ στοinfo@lyo.gr.

1 σχόλιο :

  1. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse