Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Μέχρι να ετοιμαστεί η Κοινωνία....



Smar Makes Comics / η Σμαρ Κάνει Κόμικς στο "Μαλάκα Λεσβίες 3".  

Το παραπάνω είναι το πιο εύστοχο σκίτσο που έχουμε δει αυτά τα χρόνια που υπάρχουμε σαν "οικογένειες ουράνιο τόξο" και κριτικάρει με έναν απίστευτα έξυπνο τρόπο όλα αυτά που ακούμε για τις οικογένειες μας όλον αυτόν το καιρό 
Από την άλλη στην καθημερινότητά μας έχουμε διαπιστώσει ότι "η κοινωνία" είναι έτοιμη να δεχτεί τις οικογένειες μας σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. 
Ο μανάβης στη γειτονιά του ζευγαριού, η πωλήτρια στο κατάστημα, η κυρία στο κυλικείο του σχολείου των παιδιών μας, ο γείτονας της διπλανής πόρτας που έχουν προσωπική επαφή μαζί μας "είναι εντάξει" Οι άλλοι που δεν μας ξέρουν και θέλουν "να προστατεύσουν" τα παιδιά μας -λες κι εμείς δεν θέλουμε να τα προστατέψουμε, λες κι εμείς θέλουμε να υφίστανται διακρίσεις- λένε ότι "η κοινωνία δεν είναι έτοιμη"
Η ανακοίνωση και το δελτίο τύπου του συνηγόρου του πολίτη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας (17 Μαΐου).  http://www.synigoros.gr/?i=human-rights.el.danews.367457 κάνει σαφές ότι πρέπει η πολιτεία να πάρει τα κατάλληλα μέτρα σε επίπεδο νόμων του κράτους για να σταματήσουν επιτέλους τα παιδιά μας να είναι οι πλέον απροστάτευτοι πολίτες αυτής της χώρας.
Την ίδια ώρα διαβάζουμε με έκπληξη -και παρά την βεβαιότητα μερικών ότι πρόκειται για διαδικτυακό τρολάρισμα- ότι  οι Έλληνες Μπαμπάδες - Greek Dads καλούν την επόμενη μέρα του Athens Pride σε Straight & Traditional Family Pride με το παρακάτω κείμενο (το αφήσαμε όπως είναι στο event  παρόλο που το πληκτρολόγιο μας γαργάλαγε τα δάχτυλα να διορθώσουμε λίγο τους τόνους) :
"Η οικογένεια ανέκαθεν είναι ο θεματοφύλακας των ιδανικών της φυλής, ο κυματοθραύστης της αναρχικής ιδεολογίας, ο σύνδεσμός μας με το παρελθόν και τον ουρανό, η φωλιά για όλα τα μέλη της και ιδίως για τα παιδιά, «τείχος και οχύρωμα» όλων όσοι μένουν σ΄αυτή.
Σήμερα διαλύουν ύπουλα και νομοθετικά την οικογένεια με μια θύελλα κι ένα μίσος ριζοσπαστισμού.
Διαλύουν λοιπόν την οικογένεια και βγάζουν τα μέλη της όλα στο δρόμο ή μάλλον στο πεζοδρόμιο. Δεν υπάρχει πλέον η οικογένεια ως συνεκτικός δεσμός των προσώπων, αλλά χαλαρή κατάσταση με μηδενική σύνδεση και αλλοπρόσαλλες σχέσεις διερχομένων ατόμων. Το γνωστό «ξενοδοχείο ύπνου και φαγητού». Και «ο νοών νοείτω».
Εμείς λοιπόν αντιστεκόμαστε και λέμε ΟΧΙ στην διάλυση της οικογένειας.
Παρελάυνουμε με Υπερηφάνια και σας καλούμε όλους όσους αντιστέκεστε στην διάλυση της οικογένειας και διατηρείτε τις παραδοσιακές μας αξίες και για το δικαίωμα των παιδιών μας στην παραδοσιακή οικογένεια.
Δεν αρκεί το "μόνο αγάπη" για να μεγαλώσει και να ανατραφεί σωστά ένα παιδί, χρειάζεται έναν πατέρα και μια μητέρα με αξίες, αρχές και ήθος."
Άφωνες και άφωνοι που νιώθουν απειλή οι "κανονικές" οικογένειες από εμάς τις ακανόνιστες. Η αγάπη δεν αρκεί.... Δεν θα σχολιάσουμε άλλο αλλά θα ξεκινήσουμε να ρωτάμε "την κοινωνία" και θα καταγράφουμε τις δηλώσεις της στην κάμερα ώστε να δούμε μήπως τελικά είναι έτοιμη από καιρό κι απλώς δεν το έχει δηλώσει; 
Μείνετε συντονισμένες και συντονισμένοι για νεότερες πληροφορίες και ετοιμαστείτε να μας πείτε, εσείς σαν μέλος αυτής της κοινωνίας είστε "έτοιμοι; - έτοιμες ;"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse