Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Η 47χρονη Κάρλα είναι ταυτόχρονα πατέρας και μάνα για τα δύο παιδιά της



. Κι αν κάτι τέτοιο ακούγεται αρκετά κοινότυπο, δεν είναι αφού η Κάρλα δεν είναι μια ακόμη χήρα ή ανύπανδρη μητέρα αλλά ένας πατέρας που αποφάσισε να αλλάξει φύλο!

Η ιστορία θυμίζει το σενάριο της παλαιότερης ελληνικής σειράς «Κάπου σε ξέρω» με μικρές διαφοροποιήσεις…
Ο Πολ, γνώρισε την πρώην σύζυγό του σε ένα νυχτερινό κέντρο την άνοιξη του 1993. Η έλξη μεταξύ τους ήταν δυνατή. Όπως λέει η Κάρλα, (Πολ τότε) γοητεύτηκε τόσο από την ομορφιά της ξανθομαλλούσας Τζέιν και μέσα σε ένα εξάμηνο το ζευγάρι μετακόμισε σε κοινό σπίτι.
Η Τζέιν έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί και τον Μάρτιο του 1998 το ζευγάρι παντρεύτηκε. Για τον Πολ μάλιστα, ήταν ο τρίτος γάμος. Και οι δύο προηγούμενοι έληξαν άδοξα όταν οι γυναίκες ανακάλυψαν την ιδιαιτερότητά του συντρόφου τους.
Αρχικά, όλα ξεκίνησαν σαν ένα παιχνιδάκι το οποίο και η σύζυγος του Τζέιν φαινόταν να διασκεδάζει. Ο Πόλ φορούσε τα ρούχα της και περιστασιακά έβγαιναν μαζί για ποτό με τον άνδρα μεταμφιεσμένο σε γυναίκα! Όταν όμως οι άνδρες άρχισαν να φλερτάρουν τον τραβεστί σύζυγό της, κάτι που αυτός απολάμβανε τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν.


Όπως παραδέχεται η Κάρλα, η τακτική να ντύνεται γυναίκα άρχισε να φαίνεται κάπως «αρρωστημένο» στη σύζυγό του, μέχρι που ο Πολ έκανε εμφύτευση μαλλιών κι έβαλε εξτένσιον. Λίγο μετά ακολούθησαν οι ορμόνες και η σταδιακή του αλλαγή σε σωστή γυναίκα. Όπως παραδέχεται βέβαια, δεν υπήρξε κάποια απότομη μετάλλαξη αφού στη διάρκεια της ζωής της πάλευε με τον εαυτό της κι αναζητούσε την ταυτότητά της. Από παιδάκι ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και στην εφηβεία χρησιμοποιούσε μέικ άπ.
Το 2010 ο Πολ παραδέχτηκε πως ήθελε να ζήσει σαν σωστή γυναίκα, κάτι που έφερε το ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού, οπότε ο Πολ δεσμεύτηκε να προσπαθήσει να φέρεται σαν άντρας, όπερ κι εγέννετο.
Όταν η Τζέιν όμως ανακάλυψε πως ο άντρας της συνεχίζει να κάνει ολική αποτρίχωση και να φέρεται… παράξενα τον παράτησε κι έφυγε από την συζυγική εστία αφήνοντας πίσω και τα δύο της παιδιά. Μετακόμισε στο διαμέρισμά της και ξεκίνησε μια νέα ζωή. Είναι ξανά έγκυος και η μόνη επαφή με τον πρώην συζυγό της και τα παιδιά που απέκτησε με αυτόν είναι μέσω του δικηγόρου της.
Τα παιδιά, ηλικίας 15 και 17 ετών πλέον ζουν με τον πατέρα τους… την Καρλα, αφού πλέον ο Πολ έχει υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου και είναι κι επίσημα για την πολιτεία πλέον σωστή γυναίκα.

Transsexual News



-

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse