Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Το 12χρονο αγόρι που σκότωσε τον νεοναζί πατέρα

 
 . 30 Απριλίου 2011. Μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του Jeff Hall κατά την διάρκεια συνέντευξης για τους New York Times. Λίγες ώρες αργότερα θα τον πυροβολήσει ο 12χρονος γιος του Joseph

Θύμα βαριάς κακοποίησης – συναισθηματικής, φυσικής μάλλον και σεξουαλικής- ήταν το αγόρι που στα δέκα του χρόνια δολοφόνησε τον νεοναζί πατέρα του, καθώς κοιμόταν. Η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη και συγκλονίζει.
Η έκθεση του Joseph Hall σε ένα περιβάλλον όπου η ρατσιστική βία ήταν κυρίαρχη, καθώς και η συνεχής κακοποίησή του από τον πατέρα του – επικεφαλής της τοπικής ναζιστικής οργάνωσης και ραγδαία ανερχόμενου στελέχους του εθνικού κινήματος- τον οδήγησε στην δολοφονία του πατέρα του. Όπως κατέθεσε στη δίκη ο ψυχολόγος Robert Geffen, ο Joseph περνούσε μαρτυρικά: ο πατέρας του τον υποχρέωνε να τρώει από το πάτωμα, τον έδερνε με μια ζώνη και τον κακοποιούσε σεξουαλικά. Σύμφωνα με το CBS τον υποχρέωνε να παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις νεοναζί στο σπίτι του, ενώ τον έπαιρνε μαζί του και στις περιπολίες για «κυνήγι μεταναστών» στην αμερικανομεξικανική μεθόριο!
Όπως υπερηφανευόταν ο ίδιος ο Jeff Hall, ο πατέρας του μικρού, είχε εκπαιδεύσει τον γιο του στην χρήση όπλου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse