Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ο άντρας που αρνείται να ξαναφορέσει παντελόνι

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
16.11.2012 | 14:18 LIFO

Η ιστορία του 44χρονου που έχει κάνει άνω-κάτω την ζωή του υπερασπιζόμενος το δικαίωμά του να φοράει φούστα!



Πρόκειται για τον 44χρονο Vladimir Fromin, τον άντρα από την πόλη Kineshma της Ρωσίας. Αποβλήθηκε από το Πανεπιστήμιο όπου σπούδαζε μαθηματικά επειδή αρνήθηκε να βγάλει την φούστα. Ήταν από τους καλύτερους φοιτητές αλλά προτίμησε να χάσει την υποτροφία υπερασπιζόμενος το δικαίωμα του να φοράει φούστα.
Μετά από αυτό έγινε διάσημος. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να προκαλέσει την προσοχή με αυτή την πράξη του και δεν έχει σχέση με την σεξουαλικότητα του.



Ο ίδιος παντρεμένος με παιδιά πριν χρόνια σε μια συνέντευξη στην Chronometer είπε ότι πάντα ζήλευε τους Σκωτσέζους με την περίφημη φούστα τους αλλά και τους αρχαίους Ρωμαίους και Έλληνες που επίσης δεν φορούσαν παντελόνια.



Έχει απορριφθεί από αρκετές δουλειές λόγω της ενδυματολογικής του επιλογής, έχει ξυλοκοπηθεί και οι ντόπιοι κάτοικοι της πόλης όπου διαμένει απειλούν ότι θα τον λιντσάρουν. Σύμφωνα με το odditycentral η μοναδική πηγή εισοδήματος που έχει είναι τα λαχανικά που καλλιεργεί στον κήπο του, τα οποία πουλάει κάθε μέρα στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse