Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

To Ath Checkpoint στο τρίμερο “Θετικά στην Ζωή”

29/11/2012by Nikos Sofianos


Από σήμερα Πέμπτη 29/11 έως και το Σάββατο 01/12 η ομάδα του Ath  Checkpoint  θα έχει την δυνατότητα να σας συναντήσει από το περίπτερό του στο ενημερωτικό χωρίο που θα δημιουργηθεί στην «Τεχνοπολις» του Δήμου Αθηναίων(Πειραιώς 100, Γκάζι), στα πλαίσια της τρίμερης εκδήλωσής “θετικά στην Ζωή“ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS.
 Κάθε μέρα από τις 10:00 το πρωί έως αργά το βράδυ θα ενημερώνουν τον κόσμο και θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για την δράση του κέντρου αλλά και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του θα έχουν την δυνατότητα να δίνουν συμβουλές για θέματα σεξουαλικής υγείας.



Παράλληλα έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα μία παρουσίαση του κέντρου για το κοινό που θα επαναληφθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις  18:00 με στόχο την προβολή της δράσης του και του λόγου ύπαρξής του στην Αθήνα.
Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε το Ath checkpoint αυτό το τριήμερο και παράλληλα να διασκεδάσετε με τις επιπλέον εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί αυτές τις μέρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις δραστηριότητες του τριήμερου, ενώ η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.


Να θυμάσαι ότι το Ath Checkpoint λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το απόγευμα, Δευτέρα έως και Σάββατο.
Δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 210 3310400 ή να περάσεις από τα γραφεία για να κλείσεις ένα ραντεβού την ώρα που σε βολεύει.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα του Athens Checkpoint στο facebook
http://athcheckpoint.gr/
Πιττάκη 4, Μοναστηράκι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse