Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Sisters, unite! None of us are free until we all are free!




 


Protests after the recently rapes in India.

One girl took her life with poison after the government and police tried to force her to marry the man who raped her.

Another one died of severe organ failure following serious injuries to her body and brain. She was courageous in fighting for her life for so long against the odds but the trauma to her body was too severe for her to overcome.

As of now - violent public protests is going on in India. One police officer is dead.






 
Πάτρα

Ανάστατη είναι η κοινωνία στην Πάτρα από την αποκάλυψη ότι δύο άγνωστοι λήστεψαν ένα ζευγάρι και στη συνέχεια βίασαν κατ΄ επανάληψη τη γυναίκα...

Θύμα των ληστών βιαστών είναι μία 50χρονη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr., διαμένει στην περιοχή των Σελλών.

Οι δράστες επιτέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο ζευγάρι τους λήστεψαν και αφού έδεσαν τον άντρα, στη συνέχεια βίασαν τη γυναίκα...

Νωρίτερα οι ίδιοι πιθανώς δράστες, εισέβαλαν σε οικία στην Αλισσό και επιχείρησαν να βιάσουν την 22χρόνη κόρη της οικογένειας.

Η νεαρή αντέδρασε και οι δράτες τράπηκαν σε φυγή.
 
                                                                          Ξάνθη

Μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή  στην Ξάνθη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα. Η γυναίκα που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι.

Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η κοπέλα, βιάστηκε, μαχαιρώθηκε και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή.

Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει και ειδοποποίησαν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής  η κοπέλα ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse