Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Με το σύνθημα "Όλες οι οικογένειες ίσες" το BabyFeat γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γονέων 2014!





http://babyfeat.gr/babyfeat-draseis/international-parents-day-2014/





Την Κυριακή 1η Ιουνίου θα τιμήσουμε όλους τους γονείς για τους καθημερινούς τους αγώνες για την οικογένεια, την αμερόληπτη αγάπη για τα παιδιά τους και το αδιαπραγμάτευτο όραμα τους για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία.
Γονέας: Γονέας ή γονιός λέγεται ο πατέρας ή η μητέρα, κάποιος που γεννά, τίκτει, ή ανατρέφει και μεγαλώνει ένα τέκνο. Οι διάφοροι ρόλοι των γονέων διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία και είναι ιδιαίτερα πολύπλοκοι στις διάφορες ανθρώπινες κουλτούρες. - Βικιπαιδεία

Διαμορφώνουμε για τα παιδιά μας την κοινωνία που οραματιζόμαστε, με πράξεις αλληλεγγύης, αγάπη για το περιβάλλον και σεβασμό για όλους τους ανθρώπους. Γινόμαστε το παράδειγμα για να ασπαστούν τα παιδιά μας την κατανόηση, την ισότητα, την προσφορά, την συνεργασία και την δημιουργικότητα.

Στο εργαστήρι ανακύκλωσης παιδικών ειδών θα φτιάξουμε ένα πολύχρωμο, πολυδιάστατο πανό με μήνυμα "Όλες οι οικογένειες ίσες".

Η αγάπη για τα παιδιά και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους μας φέρνει κοντά, μας ενώνει και μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε μια μεγάλη ισότιμη οικογένεια αναγνωρίζοντας και ασπάζοντας τα κοινά μας.

Με την συμμετοχή των:
 &

Σας περιμένουμε όλους
την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, 17:00 - 20:00
Αλκμήνης 16, Κάτω Πετράλωνα



Evita Paraskevopoulou



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse