Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΝΘΙΑ ΝΙΞΟΝ

4.6.12

Η επαναστάτρια του «Sex and the City»
Της Μαρίας Μαρκουλή (tanea.gr, 2-5-2012)
Η Κάρι Μπράντσο, κατά κόσμον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αυτή τη φορά έμεινε πίσω. Τελευταία όλοι μιλούν για τη Μιράντα. Η κοκκινομάλλα του «Sex and the City» πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε τη σύντροφό της Κριστίν Μαρινόνι στη Νέα Υόρκη, όπου οι γάμοι του ίδιου φύλου είναι πλέον νόμιμοι. Και οι φωτογραφίες που το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα κυκλοφόρησαν ευρέως.
 Σε αντίθεση με τα ταγεράκια, στα οποία είχε συνηθίσει τις ορκισμένες τηλεθεάτριες της σειράς, η Σίνθια Νίξον αυτή τη φορά φορούσε μια τουαλέτα Carolina Herrera σε ανοιχτό πράσινο χρώμα και κρατούσε στα χέρια της ένα μπουκέτο παιώνιες. Η σύντροφός της Κριστίν Μαρινόνι, από την άλλη, διάλεξε σκούρο κοστούμι με γραβάτα σε χρώμα βαθυπράσινο. Στη σεμνή τελετή τους, πάντως, η πιο χαρακτηριστική λεπτομέρεια με αναφορά στο «Σίτι» της σειράς ήταν άλλη: το γεγονός, δηλαδή, ότι η γαμήλια φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια ταράτσα. Πίσω φαίνεται η Νέα Υόρκη, σχεδόν σαν καρτ ποστάλ.
Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2009, αλλά ο γάμος «έπρεπε
να περιμένει» ώσπου να γίνει και με τον νόμο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, κάτι που πλέον ισχύει κανονικά. Αυτή η εξέλιξη στην προσωπική ζωή της Σίνθια Νίξον μάλλον δεν είχε συζητηθεί - φανερά τουλάχιστον - στις συναντήσεις της Μιράντας με τα υπόλοιπα κορίτσια, όταν έβγαιναν για καφέ, ποτό ή φαγητό σε κάποιο από τα τρέντι σημεία της πόλης συνήθως, όπου το θέμα ήταν κυρίως ο Μίστερ Μπιγκ, αν δεν ήταν τα αγόρια της Σαμάνθας ή τα Μανόλο Μπλάνικ που μπορούσαν να κλέψουν ανά πάσα στιγμή την παράσταση. Και όλο το σόου μαζί, που με την τηλεθέαση ανέβαζε και τις πωλήσεις σε πέδιλα και γόβες.
Ετσι κι αλλιώς, η ζωή συνεχιζόταν και μετά το σεξ (της σειράς). Η ερμηνεία της Σίνθια Νίξον στο θεατρικό «Γουίτ» του Μπρόντγουεϊ εφέτος της έφερε υποψηφιότητα για ένα ακόμη βραβείο Τόνι. Για τις ανάγκες της παράστασης, μάλιστα, σε σκηνοθεσία Λιν Μίντοου, δέχτηκε να ξυρίσει το κεφάλι της. Και οι προτάσεις συνεχίζουν να έρχονται, ενώ η Σίνθια συνεχίζει να κρατάει τις δικές της ισορροπίες.
 ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. Με τη Μαρινόνι, 44 χρόνων, έχουν μαζί ένα γιο, τον Μαξ, ενάμισι έτους, ενώ η Νίξον έχει και δύο παιδιά από την προηγούμενη σχέση της με τον φωτογράφο Ντάνι Μόουζες, τη Σαμάνθα που είναι 15 χρόνων και τον Τσάρλι στα 9. Με τον Ντάνι Μόουζες δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Ωστόσο έπαψαν να είναι μαζί το 2003 και έναν χρόνο αργότερα ξεκίνησε η σχέση της με την Κριστίν Μαρινόνι, ακτιβίστρια στον χώρο της εκπαίδευσης.
Πριν από λίγο καιρό δημιουργήθηκε ένα σούσουρο, όταν η Σίνθια σε μια ομιλία της είπε κάτι που ενόχλησε πολλούς στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων. Και επανήλθε στο θέμα σε μια συνέντευξή της στους «Νιου Γιορκ Τάιμς» λέγοντας: «Μίλησα μπροστά σε ένα γκέι κοινό και σε κάποιο σημείο είπα ότι έχω υπάρξει στρέιτ και γκέι, και το γκέι είναι καλύτερο. Προσπάθησαν να με κάνουν να το αλλάξω, επειδή λένε ότι με αυτό που είπα υπαινίχθηκα πως η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή. Για μένα είναι επιλογή. Το καταλαβαίνω ότι για πολλούς ανθρώπους δεν είναι, αλλά για μένα είναι επιλογή», επιμένει και δεν δέχεται επάνω σε αυτό κουβέντα.
Η Μαρινόνι, επίσης κοκκινομάλλα, υποστήριξε από πολύ νωρίς τις καλλιτεχνικές της επιλογές. Με τον Μαξ ακόμη μωρό εμφανίστηκε, για παράδειγμα, στις πρόβες του θεατρικού «Γουίτ», για να της συμπαρασταθεί στη σκηνή όπου θα έκοβε τα μαλλιά της. Η Νίξον φορούσε εκείνο το μπλουζάκι που έγραφε «Είμαι η σελέμπριτι που νομίζεις πως είμαι». Και το καυχιέται με τον τρόπο της, γιατί ενώ όλος ο κόσμος, από το Σαν Ντιέγκο ως το Κιότο, γνωρίζει καλά τη Μιράντα, εκείνη συνεχίζει να βγαίνει στη Νέα Υόρκη και να δοκιμάζει μπέιγκελ, ακόμη και αν οι παπαράτσι παραμονεύουν. Ισως έχει κάτι από τον χαρακτήρα της ατρόμητης δικηγόρου Μιράντα Χομπς με την κυνική ματιά επάνω στα πράγματα, που συνήθιζε να προσγειώνει την παρέα άλλοτε ομαλά, άλλοτε ανώμαλα, αλλά πάντα με υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Η Νίξον είναι κατά κάποιο τρόπο «σαρβάιβορ» στις σοουμπίζνες. Ανήκει στην ιδιαίτερη φυλή των παιδιών ηθοποιών, που συνήθως η καριέρα τους τελειώνει με το που αρχίζουν να μεγαλώνουν, αλλά - σπάνια περίπτωση - εκείνη ξέφυγε από την «κατάρα» και μαζί με την ηλικία της μεγάλωσε και η καριέρα της. Τα κατάφερε και στα ακόμη πιο δύσκολα, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε μια εξέταση ρουτίνας πριν από έξι χρόνια και τον αντιμετώπισε μιλώντας ανοιχτά στις συνεντεύξεις της γι' αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse