Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ομοφυλόφιλοι ενάντια στη Χρυσή Αυγή


Ημερομηνία: 11/08/2012
Συγγραφέας: left.gr

Το κείμενο που ακολουθεί αναδημοσιεύεται από τη σελίδα του facebook: Ομοφυλόφιλοι ενάντια στη Χρυσή Αυγή


Τι σημαίνει για την Χ.Α. η ομοφυλοφιλία
Μπορεί για πολλούς από μας να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πέρασαν μόνο 22 χρόνια από τότε που η ομοφυλοφιλία δεν θεωρείται ασθένεια, τα μέλη της Χ.Α όμως, έχουν αντίθετη γνώμη! Εξακολουθούν να θεωρούν την ομοφυλοφιλία «ανωμαλία» και να την αντιμετωπίζουν με τον τρόπο που ξέρουν καλύτερα: Με επιθέσεις και ξυλοδαρμούς!

Μόλις μία εβδομάδα μετά τις εκλογές και την είσοδο της Χ.Α. στη Βουλή οι δρόμοι στο Γκάζι γέμισαν με φυλλάδια κατά των ομοφυλοφίλων και την «απειλή» ότι μετά τους μετανάστες θα έρθει και η σειρά τους!

Πέρα από τις απειλές έχουν υπάρξει και αρκετές περιπτώσεις ωμής βίας από μέλη της Χ.Α. σε ομοφυλόφιλους που συχνάζουν στο Γκάζι και που ποτέ δεν είδαν τη δημοσιότητα.
Ο Γ.Γ. της Χ.Α. Ν. Μιχαλολιάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μιλάει ανοιχτά για την άποψη τη δική του και της συμμορίας του όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους. Σαν «γνήσιος» συνεχιστής του Χίτλερ δηλώνει: «Είναι ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας που δεν θεωρώ φυσιολογικό. Δεν θα ήμουν υπερήφανος αν ήμουν αδερφή»! Ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, μέλη της Χρυσής Αυγής, απάντησε: «Φανερά να είναι ομοφυλόφιλος και να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής όχι!» και διευκρινίζει πως δεν μπορεί να κάνει και εξετάσεις στα μέλη του κόμματος για να δει ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι. Αυτό λοιπόν που μας λέει ο Γ.Γ. της Χ.Α. είναι ότι η ομοφυλοφιλία είναι «ασθένεια» που χρειάζεται ... εξετάσεις!

Μέχρι λοιπόν να βρουν τη «θεραπεία» για την ομοφυλοφιλία «περιορίζονται» σε ξυλοδαρμούς όπως και στην περίπτωση 29χρόνου που βγαίνοντας από μαγαζί στο Γκάζι δέχτηκε επίθεση από τρία μέλη της δολοφονικής αυτής οργάνωσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά χτυπήματα.Αυτή είναι η ΧΑ! Άνθρωποι που βγάζουν μαχαίρια και χτυπούν «αδύναμες» κοινωνικές ομάδες. Μέλη μιας συμμορίας που δεν θα διστάσουν να μπουν σε σπίτια μεταναστών και να τους τραυματίσουν, να απειλήσουν και να χτυπήσουν ομοφυλόφιλους, να μαχαιρώσουν Αριστερούς! Μια δολοφονική οργάνωση που θα κάνει τα πάντα για να μας στερήσει ακόμα και τα πιο στοιχειώδη δικαιώματά μας!Οι ομοφυλόφιλοι στα χιτλερικά στρατόπεδα συγκέντρωσης

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που βλέπουμε τέτοιου είδους αντιμετώπιση απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Με μια ματιά στα πιο σκοτεινά κομμάτια της ιστορίας, συναντάμε τον «άξιο αρχηγό» της Χ.Α., Αδόλφο Χίτλερ και τις δικές του μεθόδους κατά των ομοφυλόφιλων.

Στα Χιτλερικά στρατόπεδα συγκέντρωσης βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν πέρα από τα εκατομμύρια των Εβραίων και τους αντιστασιακούς, άτομα με αναπηρίες και ομοφυλόφιλοι.

Η άποψη πως η ομοφυλοφιλία ήταν κολλητική ασθένεια οδήγησε 10 με 15 χιλιάδες ομοφυλόφιλους στον εγκλεισμό τους στα στρατόπεδα, σε βασανιστήρια και στην εξόντωση τους. Οι άνθρωποι με το «ροζ τρίγωνο» στη στολή τους, για να είναι διακριτοί, απειλούνταν με ευνουχισμό (που πολλές φορές γινόταν πράξη) και υπόκεινταν σε «θεραπευτικές» πειραματικές εγχειρήσεις!

Η «δικαίωση» των ομοφυλόφιλων άργησε πολύ να έρθει αφού μόλις το 2002 η Γερμανική κυβέρνηση αναγνώρισε τους ομοφυλόφιλους ως θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας και έδωσε αποζημίωση σε όσους ζουν ακόμα.

Ενώ η Ε.Ε. άργησε ακόμα περισσότερο, αφού μόλις στις 27 Γενάρη του 2005 στην επέτειο των 60 χρόνων μετά την απελευθέρωση του Άουσβιτς έγινε η αναγνώριση τους!

Ομοφυλοφιλία: Φυσιολογικό ή όχι;

Κατά το πέρασμα των δεκαετιών λοιπόν, το θέμα της ομοφυλοφιλίας παραμένει ταμπού, ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι κάτι μη φυσιολογικό και «επιτρεπτό» για την κοινωνία μας!

Τα βασικότερα επιχειρήματα ενάντια στην αποδοχή των ομοφυλόφιλων είναι από τη μία ότι η «φύση» δημιούργησε τα δύο φύλα διαφορετικά με σκοπό να έλκει και να «συμπληρώνει» το ένα το άλλο και από την άλλη, με αυτή την «ένωση» να γεννηθούν απόγονοι. Σύμφωνα με την άποψη αυτή, «η ηδονή του σεξ δεν είναι τίποτε άλλο από έκφραση του ενστίκτου για αναπαραγωγή, έτσι μια ένωση ομόφυλων αντιτίθεται σε αυτή τη φυσική πρόνοια για διαιώνιση των ειδών και καταχράται της ηδονής του σεξ χωρίς να παράγει ωφέλιμους καρπούς για την κοινωνία και το ανθρώπινο είδος.»

Τι είναι όμως «φυσιολογικό» και μη, όταν στη φύση συναντάμε την ομοφυλοφιλία σε πάνω από 1500 είδη ζώων (τα οποία, κατά τα άλλα, δεν κινδυνεύουν με εξαφάνιση);


Τι είναι «επιτρεπτό» και μη, όταν τα ετερόφυλα ζευγάρια χρησιμοποιούν προφυλάξεις αποσκοπώντας μόνο στην ευχαρίστηση από το σεξ και όχι στην αναπαραγωγή;
Τελικά τι είναι ασθένεια; Η ανάγκη του ανθρώπου για συντροφικότητα ή τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες ανθρώπων «διαφορετικών» είτε στο χρώμα, στο φύλο, στο θρήσκευμα και στις σεξουαλικές προτιμήσεις?

Ενάντια σε όσους μας στερούν την ελευθερία μας

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή! Δεν επιλέγεις τα συναισθήματα που νιώθεις για έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου, αυτό που επιλέγεις είναι αν θα τα ακολουθήσεις ελεύθερα και αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ο άνθρωπος που θέλεις απέναντι σου και όχι το φύλο του. Έλληνας ή ξένος, ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος, άντρας ή γυναίκα, αυτό που σίγουρα μπορείς να επιλέξεις είναι εάν θα αγωνιστείς ενάντια σε όσους σου στερούν την ελευθερία σου. Και είναι καθήκον όλων μας να οργανωθούμε και να παλέψουμε ενάντια στη φασιστική απειλή της Χ.Α. που είναι εδώ για να στερήσει με απειλές και βία τα δικαιώματα όλων μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse