Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Γάμος, οικογένεια και ομοφυλόφιλα ζευγάρια   
       στις .

malliosτου Λύο Καλοβυρνά
Ο δρ. Βαγγέλης Μάλλιος μιλά στο TEDxHeraklion για το θεσμό της οικογένειας, τον γάμο και διάφορα ανθρώπινα δικαιώματα που σήμερα θεωρούμε τόσο δεδομένα, που μας φαίνεται ότι υπήρχαν από πάντα. Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη, όπως εξηγεί πολύ γλαφυρά στην παρουσίασή του.
Ο Δρ. Βαγγέλης Μάλλιος σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Paris I (Panthéon-Sorbonne) στους τομείς του Ποινικού και του Δημοσίου Δικαίου. Ασκεί συμβουλευτική και μάχιμη δικηγορία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων του δημοσίου δικαίου και είναι Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Ένας από τους δικηγόρους πίσω από την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υποχρεώνει την Ελλάδα να συμπεριλάβει και τα ομόφυλα ζευγάρια στο Σύμφωνο Συμβίωση, ο Δρ. Βαγγέλης Μάλλιος μας μιλάει σχετικά με τις έννοιες του γάμου και της οικογένειας, την ισότητα ως προς τα δικαιώματα και τους σχετικούς νόμους.                   http://vimeo.com/93392415Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse