Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Γάμοι & Υιοθεσίες Ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Homo Homini
Η Καύλα Πολιτικοποιημένη. #LGBT_gr




Στη χώρα μας υπάρχουν εκατοντάδες αξιόλογα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που προσπαθούν να υιοθετήσουν και το κράτος τους στερεί και το δικαίωμα και όλο εμπόδια τους βάζει.
Ο λόγος φαίνεται να είναι οι ανώμαλοι δημόσιοι υπάλληλοι και οι πιο ανωμαλιάρηδες ακόμα υπάλληλοι των ορφανοτροφείων και σχετικών υπηρεσιών. Τόσα χρόνια ακούμε άλλωστε για διάφορα σκάνδαλα που ποτέ δεν βγήκαν στην επιφάνεια για τις κακοποιήσεις παιδιών στα ορφανοτροφεία. Ευτυχώς η Χρυσή Αυγή ακόμα δεν κατάφερε να κάνει παιδομάζωμα και στα μέρη αυτά που προφανώς τα ελέγχει άλλου είδους υπόκοσμος.
Επίσης μπορεί αυτή η κατάσταση να βοηθά και τα κυκλώματα παράνομων υιοθεσιών.

Αλήθεια έχει το δικαίωμα ο κάθε ετεροφυλόφιλος να τεκνοποιεί,  αλλά όχι ένας ομοφυλόφιλος να μαζέψει κυριολεκτικά τα σπασμένα των κυρίαρχων πρώτων.
Μέχρι στιγμής μας είπαν πως "η κοινωνία δεν είναι έτοιμη για τέτοια", αλλά "είναι έτοιμη για μνημόνια;" ρωτάμε, φυσικά!
, μας απαντούν εκείνοι, "είναι άλλες οι προτεραιότητες της κυβέρνησης", όπως τα 151, 152, 153,3 (φτού κι απ΄την αρχή) σκάνδαλα που έχει ακόμα να διεκπεραιώσει; Εδώ δεν μας απάντησε κανείς!
"Γιατί να γίνουμε σαν τα βλαχάντερα;" ρωτάει κάποιος άλλος που θεωρεί τον γάμο χαμένη υπόθεση και σύμβαση των ετεροφυλόφιλων μικροαστών. Γιατί μπορεί να πέφτουμε στην παγίδα της ετεροκανονικότητας, αλλά έτσι είναι ο κόσμος αυτή τη στιγμή, για να τα πάμε καλά με τη μάνα μας πρέπει να μας αποδεχτεί η γειτόνισσα της, τι να κάνουμε, συμβιβαζόμαστε!
Ζούμε υποτίθεται και σε μια δημοκρατία, σε ένα πλαίσιο νομιμότητας, γιατί να βρίσκονται κάποιες ομάδες απέξω; Δεν πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους; Είναι και ανάγκη επιβίωσης πλέον, οι φόροι είναι δυσβάσταχτοι, είναι λογικό να θέλουν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους όλοι οι πολίτες της μνημονιακής Ελλάδος, το κράτος αδυνατεί να συντηρήσει ορφανοτροφεία, οι επίδοξοι γονείς μπορούν επίσης να ελέγχονται από κοινωνικούς λειτουργούς.
Δεν έχουν άλλωστε ανίψια κι αδέρφια και βαφτιστήρια; Πότε μια οικογένεια ετεροφυλόφιλη έφταιξε που το παιδί της βγήκε ομοφυλόφιλο; Ποτέ!
Που ήταν τα κακά πρότυπα της τηλεόρασης το 1960 και ξαφνικά στο 2013 συζητάμε για το αν θα πρέπει να μεγαλώνουν παιδιά μέσα σε δύο ομοφυλόφιλους γονείς και πως αυτό συνεπάγεται με σίγουρη ομοφυλοφιλία που "θα κολλήσει" και το παιδί; Μήπως έχει βγει και αντιβίωση;
Το μόνο που καταφέρνετε είναι να κρατάτε παιδιά χωρίς γονείς και πολίτες σε αυτή τη χώρα ομήρους.
Αναρωτιέμαι αν ήθελε ο Καβάφης σήμερα να υιοθετήσει παιδί, τι θα έλεγαν τα επίσημα στόματα;
Ύστερα οι θρησκευόμενοι συγκρίνουν την ομοφυλοφιλία με διαστροφές όπως η κτηνοβασία, η νεκροφιλία, η παιδεραστία. (Άσχετα αν αυτά που κατηγορούμε τους άλλους είναι που τα κάνουμε συνήθως οι ίδιοι, άσχετα αν οι Χριστιανικές μας εκκλησίες μαστίζονται από σκάνδαλα παιδεραστίας και οι Ισλαμικές υποφέρουν από θεοσεβούμενους τραμπούκους που επισήμως κακομεταχειρίζονται τις γυναίκες)


Αλήθεια εσείς πόσο σίγουροι είστε πως οι μισοί αποκαλούμενοι παιδόφιλοι που μπαίνουν στη φυλακή, μπορεί να μην έχουνε διαπράξει ποτέ το κακούργημα αυτό της κακοποίησης ανηλίκου, αλλά να μετατρέπονται σε αποδιοπομπαίους τράγους ενός υπόγειου συστήματος, στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί έως και υψηλόβαθμοι αστυνομικοί και άλλοι δημόσιοι λειτουργοί και βέβαια δικηγόροι, δικαστές και γιατροί, οι οποίοι εμφανίζουν κάθε εξάμηνο κάποιο τέρας στα κανάλια που τιμωρείται παραδειγματικά, αλλά οι ίδιοι αυτοί που το περιφέρουν στα ΜΜΕ, συνεχίζουν κανονικά τις δουλειές τους αυτές...?
Μέχρι να βρεθεί κάποιο επόμενο θύμα ώστε να συρθεί στην κρεμάλα και να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων, δίνοντας την ευκαιρία στο επιφανειακό μας σύστημα να αποδείξει πως παράγει έργο...
Πως έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος για να μαζέψει ψήφους και τελικά όλες οι εκδιδόμενες που διέσυρε αποδείχτηκαν αθώες; (Δείτε το δημοσίευμα στο Left.gr)



Κόβετε τον κώλο σας πως μεγαλώσατε και γίνατε οι τέλειοι άνθρωποι ανάμεσα στους τέλειους ετεροφυλόφιλους γονείς σας;
Όσοι είναι στείροι ετεροφυλόφιλοι να φανταστώ δεν έχουν ούτε αυτοί το δικαίωμα από τη λεγόμενη φύση (στην πραγματικότητα θρησκεία) να μεγαλώσουν παιδιά;
Στο ζωικό βασίλειο πιστεύετε πως δεν υφίσταται η ομοφυλοφιλία;
Νομίζετε πως το αίσθημα της μητρότητας και η προστατευτική συμπεριφορά συναντάται μονάχα στο ίδιο είδος;
Να φανταστώ πως δεν ξέρετε ούτε και πως τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα ούτε και πως τα αρσενικά ζωάκια πολλές φορές επιτίθενται στα νεογνά των θηλυκών, ούτε πως τα δελφίνια είναι τα πιο ενεργά σεξουαλικώς ομοφυλόφιλα είδη;

Ας δούμε τι είπε ο γιος δύο λεσβιών που έβγαλε λόγο στον οίκο των αντιπροσώπων στην Άιοβα των ΗΠΑ:

The son of two lesbians, Wahls gave an incredible pro-gay marriage, pro-gay parenting speech in front of the Iowa House of Representatives in February of 2011.

The speech was so inspiring that it went viral on the Internet not just in February of 2011 but then again nearly 11 months later in December of 2011.

Up next, Wahls will serve as co-chair for "The Outspoken Generation," the Family Equality Council's national youth advocacy initiative involving the young adult children of LGBT parents.

http://www.huffingtonpost.com/2012/04/06/zach-wahls-outspoken-generation-ella-robinson-gay-parents_n_1408703.html


 Δέσμευση υπέρ των ομοφυλοφίλων θα υπογράψει KAI η Ελισάβετ....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse