Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Breakfast With Scot ΓΙΑΤΙ ΟΙ LGBT ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ


Ο πρώην άσσος του χόκεϋ στην ομάδα Toronto Maple Leaf Eric McNally, αποσύρθηκε μετά τον τραυματισμό του και στη ταινία είναι sportscaster. Εκτός από την βοηθό του Nula,δεν έχει αναφέρει στους συναδέλφους του ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι βρίσκεται σε μια μακροπρόθεσμη σχέση με τον αθλητικό δικηγόρο που ονομάζεται Sam. Ο Eric αισθάνεται ότι δεν μπορεί να είναι ανοιχτά γκέι ως πρώην παίκτης του χόκεϊ ή ως δημόσιο πρόσωπο για επαγγελματικούς λόγους.. Ολα έρχονται άνω κάτω όταν ο αδερφός του Sam που ταξιδεύει στο εξωτερικό του φορτώνει τον μικρό Scot Latour, του οποίου η τοξικομανής μητέρα, Τζούλι, πρόσφατα απεβίωσε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Η Julie ανατεθεί η επιμέλεια του Scot στον πρώην φίλο της, τον Βilly ο οποίος ανέλαβε τον μικρό και εξαιτίας της ασφάλισης ζωής που είχε η μητέρα της. . Η επαφή του μικρού με το νεαρό ζευγάρι καθώς το παιδί είναι διαφορετικό από τα άλλα φέρνει μια αλληλουχία γεγονότων που θα κάνουν το ζευγάρι στο τέλος να δει την πολυχρωμία του αλλά και τα αισθήματά του...Στην ταινία παίζει ο πολύ γνωστός μας Ben Shenkman από την γνωστή σειρά Angels in America και αγαπημένος ηθοποιός σε μεγάλες σειρές στις ΗΠΑ. Μια φωτό από την ταινία και φυσικά ολόκληρη εδώ 


http://streamcloud.eu/1bm8fjn4…/Breakfast_With_Scot.avi.html



Julian Asimakopoulos

Οι -LGBTQI- χρήστες που αγαπάμε να ακολουθούμε στο Instagram

Ανάμεσα στους αμέτρητους χρήστες που υπάρχουν  στο Instagram, υπάρχουν και αυτοί που μας θυμίζουν ότι ζούμε σε έναν υπέροχο πολύχρωμο κόσμο. Εμείς εντοπίσαμε κάποιους από αυτούς που απλά δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες τους.
1. Kordale & Kaleb
Στιγμιότυπο 2015-07-26, 6.43.41 μ.μ.Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, η φωτογραφία του Kordale και του Kaleb έγινε viral. Έκτοτε το ζευγάρι συχνά μοιράζεται στο Instagram στιγμές οικογενειακής θαλπωρής.
2. Some Families
Στιγμιότυπο 2015-07-26, 6.50.51 μ.μ.
Ο λογαριασμός αυτός ανήκει στον εκδοτικό οίκο Some Families που ειδικεύεται στα παιδικά βιβλία. Κάθε τόσο ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες από κάθε “λογής” οικογένεια!
3. Mel Roy
Στιγμιότυπο 2015-07-26, 6.54.46 μ.μ.
Άλλη μια φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Τότε η Mel και η Vanessa περίμεναν το δεύτερο τους παιδί. Σήμερα το παιδί έχει γεννηθεί και οι αντίστοιχες φωτογραφίες μαρτυρούν μια ακόμη όμορφη οικογένεια.
4. Queer mama
Στιγμιότυπο 2015-07-26, 6.58.04 μ.μ.
Η vlogger Hayley και η γυναίκα της αποφάσισαν να μοιραστούν με το κοινό τους όλη τη διαδικασία που πέρασαν μέχρι να αποκτήσουν το δικό τους παιδί! Σαφώς υπήρχε και το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό!
5. Two gay papas
Στιγμιότυπο 2015-07-26, 7.01.04 μ.μ.
Πρόκειται για το gay ζευγάρι που αναγκάζεται να παραμένει στην Ταϊλάνδη, μιας και η παρένθετη μητέρα με την οποία οι δύο άνδρες απέκτησαν την κόρη τους Carmen, δεν δίνει τη συγκατάθεσή της για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
6. Eli Bendet-Taicher
Στιγμιότυπο 2015-07-26, 7.02.47 μ.μ.
Ίσως οι πιο αγαπημένοι gay μπαμπάδες στο Instagram!
7. Ricky Martin
Στιγμιότυπο 2015-07-26, 7.07.05 μ.μ.
Οι συστάσεις εδώ είναι μάλλον περιττές!
8. Mita Gibson
Στιγμιότυπο 2015-07-26, 7.09.25 μ.μ.
Η Mita και η σύντροφός της συνδυάσουν άψογα την αγάπη τους για τα σπορ με την οικογενειακή τους καθημερινότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse