Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Volunteers Party


Σας περιμένουμε  όλες και όλους στο Volunteers Party μας.

 
Κάθε ομάδα στηρίζεται κυρίως στα μέλη της αλλά και στους φίλους της . Οι «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» στηρίζονται πάρα πολύ στους φίλους και στους εθελοντές που κάθε φορά με μεράκι και αγάπη κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά.
Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από καμία και κανέναν μας.
 Έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε μια βραδιά που θα είναι αφιερωμένη σε όλες και όλους εσάς που με την συμμετοχή σας, με την βοήθειά σας, με το χαμόγελο στα χείλη και με την αγάπη σας στηρίξατε και στηρίζεται το έργο μας και τις προσπάθειές μας  να γίνουν όλες οι οικογένειες ίσες. 
Επειδή μας αρέσουν τα πάρτι, οι γιορτές και η χαρά είπαμε αυτή η εκδήλωση να είναι διασκεδαστική  και  χαρούμενη με λίγα λόγια αλλά με πολλά τραγούδια, show, χορό και εκπλήξεις .
Σας περιμένουμε λοιπόν την Τρίτη 26 Απριλίου- εμάς δεν μας ενοχλεί  που είναι μεγάλη Τρίτη και ελπίζουμε να μην έχετε ήδη πάρει τα βουνά και λαγκάδια για τις διακοπές του Πάσχα-  από τις 9:00μ.μ στον φιλόξενο χώρο του  Booze Cooperativa   Κολοκοτρώνη 57 Αθήνα σε μια γιορτή του εθελοντισμού.
Σε μια γιορτή που θα τιμήσουμε εσάς που μας τιμάτε με την αγάπη, την στήριξη και τη βοήθειά σας από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αυτή τη ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse