Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

«Μήνυμα στον βιαστή μου, τον ίδιο μου τον πατέρα»

 
Η Brie Lybrand στρέφει την κάμερα πάνω της και μέσα σε 12 λεπτά εξομολογείται σε όλο τον πλανήτη τους εφιάλτες της παιδικής της ηλικίας

 .  Όταν οι συνδρομητές τσέκαραν το τελευταίο βίντεο της Brie Lybrand, όλοι περίμεναν να δουν ένα τυπικό βίντεο της καλλονής από την Νέα Ορλεάνη όπου θα μιλούσε για ομορφιά και ψώνια. Η Brie όμως στο τελευταίο της βίντεο έστελνε ένα μήνυμα στον βιαστής της.
Η Brie που έχει συμμετάσχει σε εφηβικά καλλιστεία και διατηρεί ιστοσελίδα («The New Orleans Beauty Guru») με μυστικά ομορφιάς ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο, κατηγορώντας τον πατέρα της Steven Bressler ότι την βίαζε και την κακοποιούσε τόσο την ίδια όσο και τη μητέρα της από 4 ετών μέχρι που έγινε 13.
Χωρίς μακιγιάζ και με τρεμάμενη φωνή εξιστορεί την κόλαση που περνούσε: «Ο άνθρωπος που μου πήρε την παρθενιά, που έκλεψε την αθωότητά μου έγινε μέλος στο δίκτυο μου στο YouTube και βλέπει τα βίντεο μου. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό σε δικαστήριο για να πω πώς είναι να σε δένει και να σε αλυσοδένει και να σε βασανίζει επί ώρες όταν είσαι μόλις 4 ετών ο ίδιος σου ο πατέρας».

Εξηγεί στην κάμερα πως κατάφερε να μεγαλώσει κάτω από εξαιρετικά βάναυσες συνθήκες, πως έγινε δημοφιλής στο σχολείο, πως πήγε στο πανεπιστήμιο και στέλνει ένα μήνυμα στον πατέρα της λέγοντάς του: «Δεν χρειάζεται να σε φοβάμαι πια. Ασε με να σου δείξω την συλλογή μου από όπλα. Οπλοφορώ πάντα σε περίπτωση που σε πετύχω. Δεν πρόκειται ποτέ να με ξαναγγίξεις».
Η ίδια ισχυρίζεται στο βίντεο ότι ο πατέρας της προσπάθησε πολλές φορές να σκοτώσει τη μητέρα της. Ένα βράδυ που εκείνη προσπάθησε να προστατέψει την κόρη της τη χτύπησε τόσο δυνατά που έσπασαν τα δόντια της.
«Έβλεπα τη μητέρα μου μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μετά εκείνος ήρθε κατά πάνω μου. Ακόμη και σήμερα στην ηλικία μου βλέπω εφιάλτες ότι έρχεται να με σκοτώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse