Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Για πρώτη φορά, ένας άνδρας και μια τρανς γυναίκα παντρεύτηκαν στο Ισραήλ.



Η Αριζόνα -γεννημένος Erez- σκέφτηκε ότι ποτέ δεν θα βρει την αληθινή αγάπη ή θα βαδίσει στον ιερό διάδρομο του γάμου, έως ότου ένας άντρας έδωσε τα πάντα για να είναι μαζί της.

Για πρώτη φορά, ένας άνδρας και μια τρανς γυναίκα παντρεύτηκαν κάτω από ένα huppa (εβραϊκή παραδοσιακή τελετή) στο Ισραήλ αυτή την εβδομάδα. Το ζευγάρι, μια ξανθιά "σεξοβόμβα" και ο σύζυγος της, του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε, περπάτησαν το διάδρομο με ζητωκραυγές και δάκρυα από τους φίλους και την οικογένειά τους. Το τηλεοπτικό συνεργείο του Καναλιού 2 κάλυψε το γεγονός.

Η νύφη Αριζόνα φορούσε ένα λευκό φόρεμα ή μάλλον ένα ελαφρύ ροζ. "Είναι το ίδιο που φόρεσε η Jennifer Lopez στα Όσκαρ... Αυτός είναι ένας ιδιαίτερος γάμος, δεν υπάρχουν κανόνες εδώ!", δήλωσε η Αριζόνα επιδεικνύοντας το φόρεμα μπροστά στην κάμερα, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη στιγμή.

H Αριζόνα γεννήθηκε ως Ερέζ και είναι ένα από τα τέσσερα αδέλφια μιας παραδοσιακής Εβραϊκής οικογένειας. Η διαδικασία για να γίνει Αριζόνα περιλαμβάνει ορμονολογική θεραπεία, εμφυτεύματα στήθους και πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, όλα αυτά για να δημιουργήσει μια glam θηλυκή εμφάνιση. "Θέλω να είμαι Χόλιγουντ", είπε στο σαλόνι ομορφιάς που διατηρεί κοντά στο Τελ Αβίβ. 

[Φωτογραφία: Αριζόνα την ημέρα του γάμου της]


"Κάθε άνθρωπος που του αρέσουν οι τρανς θα ήθελε να μπει για λίγο στη θέση του ή της συζύγου του , αλλά δεν έχει ο καθένας το θάρρος να το κάνει"

Η προηγούμενη σχέση της, με τον οποίο ήταν μαζί οκτώ ευτυχισμένα χρόνια, τελικά δεν μπορούσε να διαχειριστεί την επιθυμία της να γίνει γυναίκα και την εγκατέλειψε . Τότε ήταν που τη χτύπησε η απελπισία. Η Αριζόνα δήλωσε ότι αισθάνθηκε ότι δεν θα βρει πότε ξανά την αγάπη.

Είχε άνδρες να την κυνηγούν, άνδρες που της έλεγαν ότι ήταν τρελοί γι 'αυτήν, αλλά κανείς δεν θα την συναντούσε δημόσια ακόμη και για ένα φλιτζάνι καφέ. Μια από τις φίλες της μίλησε στο Κανάλι 2 για τον κόσμο των τρανς ατόμων, καθώς και για τον μεγάλο αριθμό των ανδρών που τις εκμεταλλεύονται και τις εκδίδουν για σεξ.

Αλλά ο άνθρωπος κάτω από το huppa, ο σύζυγός της, ήταν διαφορετικός. Παντρεμένος με τρία παιδιά πριν από τη σχέση τους, την υποστήριξε και ήταν δίπλα της.

Κατά την τελετή, η τηλεοπτική προσωπικότητα Avri Gilad αποκάλεσε το γάμο της Αριζόνα μια σημαντική καινοτομία. "Κάθε γυναίκα αξίζει να χαμογελάσει στο γάμο της και της αξίζει να ντυθεί στα λεύκα", είπε γελώντας ή ακόμα και στα ροζ.

Κατά τη διάρκεια των όρκων του ζευγαριού, ο Gilad ρώτησε την Αριζόνα, "Θα κάνεις τα πάντα για να αισθάνεται σαν άνδρας, κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα;" "Ναι", απάντησε. "Και θα σταθείς στο πλευρό του αν η ισχύς του αποδυναμωθεί;" Τότε άρχισε τα γέλια και απάντησε, "δεν ξέρω", και έστρεψε το βλέμμα της, με αποτέλεσμα η αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια. 


Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της Αριζόνα δεν παραστάθηκε στην τελετή, η μητέρα της, καθώς και οι Ορθόδοξες αδελφές ήταν δίπλα της. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του συζύγου είπε ότι ακόμα δεν καταλαβαίνουν την απόφασή του. Η Αριζόνα είπε ότι ήταν ευτυχής που δημοσιοποίησε τη σχέση τους μπροστά σε όλη τη χώρα. "Δεν είναι επιτρεπτό μόνο για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες να παντρευτούν", είπε. Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια του ζευγαριού; Είπε ότι υπάρχει και μια στο εκατομμύριο περίπτωση να αποκτήσουν παιδιά. 
apo
Trans News
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse