Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Τεκνοθεσία: Οικογένειες Ουράνιο Τόξο VS ΚΚΕ‏: Ναι ή Όχι; Ψηφίστε Ειρήνη Πετροπούλου και Βιβή ΔάγκαΠροφανώς και υποστηρίζω το ναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Σέβομαι τις διαφορετικές απόψεις αλλά δεν μπορώ να μην υποσημειώνω ότι πολλές απο αυτές δεν στηρίζονται στην επιστημονική γνώση,
''Για την ομαλή ψυχοσωματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών είναι απαραίτητο αυτά να κατανοούν τη βιολογική σχέση άνδρα-γυναίκας, που προκύπτει από τη φυσιολογία του ανθρώπου.
Στη συμβίωση ομόφυλων ζευγαριών αντικειμενικά το παιδί έχει παραποιημένη, ανορθολογική αντίληψη αυτής της βιολογικής σχέσης. Βεβαίως, παρακολουθούμε τη συζήτηση που έχει ανοίξει γι’ αυτό το θέμα στην επιστημονική κοινότητα και μεταξύ διαφορετικών ειδικοτήτων, όπου είναι φυσικό να υπάρχουν και διαφορετικές προσεγγίσεις, χωρίς όμως αυτές να καταλήγουν σε μια ενιαία πρόταση - αντίληψη, κυρίως για το θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στα παιδιά των συμβιούντων ομόφυλων ζευγαριών.''

http://www.psypost.org/2015/06/scientists-agree-there-is-no-evidence-children-of-same-sex-couples-are-negatively-impacted-35132

http://live.huffingtonpost.com/r/segment/queerview-lgbt-news-/555fae7f02a760f442000277

1 σχόλιο :

 1. Marios Avgoustatos
  ·
  Κατ' αρχήν ψηφίζουμε.
  Κατά δεύτερον, βλέποντας τον τίτλο και το ότι η Βιβή Δάγκα του ΚΚΕ υποστηρίζει το ΟΧΙ, (σε αντίθεση με την Ειρήνη Πετροπούλου της οργάνωσης "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο" που σαφώς υποστηρίζει το ΝΑΙ), περίμενα ότι θα'λεγε κατι τύπου: αυτά είναι αστικές παρεκλίσεις κλπ ή στη χειρότερη (άλλο "μαρξιστικό" κλισέ, καταπώς βολεύει) "οι γκέι να μην διαχωρίζονται οι ίδιοι, αν δεν θέλουν να τους φέρονται διαφορετικά".
  Αντ'αυτών μιλάει για "ανθρώπινη φύση" και για "θεσμό της οικογένειας", θέσεις που από μια μαρξίστρια δεν περίμενα ποτέ να ακούσω, εν έτει 2015 ειδικά, προσπαθώντας να το ντύσει με το δίπολο «αυτοί που παλεύουν ταξικά και οι άλλοι (υπόνοια για αστικό μπλοκ με "παρεκλίσεις")».
  Οκ υπάρχει και η σταλινική γραμμή περί θεσμού της οικογένειας που στηρίζει το σοσιαλισμό κλπ κλπ αλλά αν δεν κάνω λάθος έχει περάσε σχεδόν ένας αιώνας, έλεος σύντροφοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse