Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Οι περισσότερ@ ομοφοβικ@ στις δυτικές χώρες....



Οι περισσότερ@ ομοφοβικ@ στις δυτικές χώρες έχουν εξελιχθεί. Δεν κρατούν πια ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ στάση. Δε βρίζουν, δεν κράζουν, δε δέρνουν, δε σκοτώνουν. Είναι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης των ομοφύλων ζευγαριών. Όχι όμως και του γάμου.
Η νέα στάση των ομοφοβικών είναι ΑΜΥΝΤΙΚΗ.
Σε "σκοτώνουν", "βρίζουν", "κράζουν", πονούν, έμμεσα. Δε σου επιτρέπουν να δώσεις αίμα, επειδή ανήκεις σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Κι ας έχεις να κάνεις 10 μήνες σεξ. Κι ας κάνεις πάντα χρήση προφυλακτικού όταν το κάνεις. Το λένε οι γιατροί...θα σου πουν. Κι ας είναι ομοφοβικοί οι γιατροί.

Δε συμφωνούν να παντρεύεσαι γιατί ο γάμος είναι ... ξεπερασμένος θεσμός. Εκείν@ παντρεύτηκαν, έχουν μετανιώσει κι ας μη χωρίζουν.
Σε αποκαλούν συντηρητικ@ επειδή θες να αποκτήσεις ένα "συντηρητικό" δικαίωμα, αντί να παλεύεις να καταργηθεί και για τους πολίτες της πρώτης κατηγορίας. Από θύμα γίνεσαι ο θύτης που "ξέρεις" ως προοδευτικ@ λόγω ... ομοφυλοφιλίας και δεν παλεύεις για την "απελευθέρωση" από τα δεσμά του γάμου των καημένων συντηρητικών ετεροφυλοφίλων.
Αν τ@ς πείσεις πως θες να παντρευτείς για λόγους κληρονομικούς, συνταξιοδοτικούς, φορολογικούς, νοσηλεία στην εντατική κοκ θα σου πουν:
Να παντρευτείς αλλά όχι και να παιδοθετείς...

Πια δε σου λένε ότι θα καταστρέψεις, βιάσεις, κάνεις γκέι κοκ τα καημένα τα παιδάκια, που είναι καλύτερα να μένουν σε ορφανοτροφεία παρά με ανώμαλους...
Όχι όχι, το έχουν ξεπεράσει το επιθετικό, μη πολιτικώς ορθό αυτό στάδιο.
Πλέον το δηλητήριο το χύνουν αμυνόμεν@.
Θα σου πουν:
1) Τα παιδιά χρειάζονται και τα 2 πρότυπα ( έχουν "ακούσει" ότι υπάρχουν σχετικές έρευνες αλλιώς ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους βρεις και να τους παραθέσεις έρευνες ΙΑΤΡΙΚΕΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΕΣ κοκ για να πειστούν κι αν το κάνεις θα σου πουν ότι δεν είναι έγκυρες και είναι νωρίς ακόμη για να ξέρουμε).
2) Θα αντιμετωπίσουν εκφοβισμό στο σχολείο εξαιτίας της ιδιαιτερότητας των γονέων τους. ( αυτό δήθεν το λένε με αγάπη, αλλά δε μας λένε ότι τα δικά τους παιδιά, αυτά που οι ίδι@ θα έχουν εκπαιδεύσει να ΜΙΣΟΥΝ το διαφορετικό, επειδή οι ίδι@ το ΜΙΣΟΥΝ, θα εκφοβίζουν τα παιδιά αυτά, όπως το έκαναν κι εκείν@ στο σχολείο).
3) Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. ( δεν κατανοούν ότι η κοινωνία είναι @ εαυτ@ τους και ουσιαστικά αυτοαποκαλούνται ομοφοβικ@)



Σταμάτησαν να σε λένε ανήθικο, ανωμαλάρα, πούστη, αντίχριστη, σατανιστή, τζιβιτζιλού, τραβέλι κοκ.
Αυτά δεν είναι καθώς πρέπει και τα έχουν αντικαταστήσει με τα:
1) Είναι αντιαισθητικό να βλέπω 2 άνδρες να φιλιούνται. Στο κρεβάτι τους ας κάνουν ό,τι θέλουν.
2) Δε με αφορά τι κάνουν σπίτι τους, έξω να μην τα κάνουν και τους βλέπουν και τα παιδιά μας.
3) Τα γκέι μαγαζιά είναι γκετοποίηση. Δεν υπάρχει ομοφοβία, μπορούν να φλερτάτουν παντού.
4) Δε χρειάζεται να κρατιούνται τα ομόφυλα ζευγάρια από το χέρι. Ούτε εγώ το κάνω με την κοπέλα μου. Ούτε φιλιέμαι, γιατί ...τα εν οίκω μη εν δήμω.
5) Δεν έχω πρόβλημα με τους γκέι αρκεί να μην τους φαίνεται.
6) Έχω γκέι φίλους, οι πούστηδες με ενοχλούν. ( όπου πούστηδες οι θηλυπρεπείς, κι όταν το λένε αυτό νομίζουν πως ανεβάζουν το φαλλοκρατικό αίσθημα των αρρενωπών γκέι φίλων τους, γιατί η αρρενωπότητα είναι αρετή ως γνωστόν).


7) Το πράιντ είναι γκετοποίηση και παρτάκι. Δεν έχει να προσφέρει τίποτε στην αλλαγή των μυαλών του κόσμου. Είναι καρναβάλι. Ρεζιλεύονται όσ@ πάνε. Ούτε οι γκέι φίλ@ μου πάνε και το κατακρίνουν. ( Οι ίδιοι δεν ξέρουν καν τι είναι το πράιντ και οι φίλ@ς τους που δεν πατάνε στο πράιντ είναι κάποιοι κρυφοί γκέι με εσωτερικευμένη ομοφοβία, που παρουσιάζουν κοπέλες στους γονείς και στους συναδέλφους για να τους ρίξουν στάχτη στα μάτια. Ενίοτε τις νυμφεύονται κιόλας).
8) Η Ελλάδα είναι μια χαρά σχετικά με τα ΛΟΑΔ δικαιώματα. Καλά να λέτε που δε ζείτε στο Ιράν που σας αποκεφαλίζουν.
Αυτά είναι τα νέα ήθη των ομοφοβικών.
Σφάζουν με το βαμβάκι.
Και πάλι είναι μια εξέλιξη.
Καιρός, όμως, να πάμε στο επόμενο στάδιο.
Της απόλυτης αποδοχής.
Είμαι αισιόδοξος πως θα αλλάξει αυτό και πολύ γρήγορα.

Stavros Giannakopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse