Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

TA ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ FREE THINKING ZONE

TA ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ FREE THINKING ZONE


«Ο Ασπρούλης είναι ένα μικρό άσπρο αβγουλάκι που έχει πολλές απορίες: για την ακρίβεια θέλει να μάθει σε τι οικογένεια μπορεί να βρεθεί όταν γεννηθεί. Η φίλη του η Καφετούλα του λέει να μη φοβάται και του μιλάει για όλες τις πιθανές οικογένειες στις οποίες μπορεί να βρεθεί».
loatpaidikovivlio1

«Τα δύο μικρά αβγά», της Στέλλας Μπελιά, σε εικονογράφηση Σμαράγδας Μάγκου, είναι το πρώτο ελληνικό παιδικό βιβλίο για τις ΛΟΑΤ οικογένειες. Πρόκειται για ένα τρυφερό βιβλίο, που εκδόθηκε με πρωτοβουλία των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο και μιλάει για τις διαφορετικές οικογένειες και όχι μόνο. Μιλάει κυρίως για το μαγικό συστατικό που πρέπει να έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια…
loatpaidikovivlio3

Για να ανακαλύψετε ποιο είναι αυτό, ελάτε στην παρουσίαση του βιβλίου την Κυριακή 23/11, στις 12.00 το πρωί στο Free Thinking Zone!


Free Thinking Zone: Σκουφά 64 & Γριβαίων, τηλ.: 210-3617461.



"Τα δυο αβγά" ειναι το πρώτο ελληνικό παραμύθι που μιλά και για ετερόφυλες και για ομόφυλες οικογένειες. Με χαρά το φιλοξενήσαμε σήμερα στο free thinking zone μαζί με τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, με την ελπίδα ότι κάποτε, σύντομα, και στην Ελλάδα θα μπορεί ο καθένας να ορίσει τη ζωή του όπως τη θέλει, χωρίς να φοβάται.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse