Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Καλώς ήρθατε στη γιορτή των οικογενειών


26/04/2013

by Vasilis Thanopoulos
ANTIVIRUS


Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο θεσμός της οικογένειας αποβάλλει κάθε κοινωνικό στερεότυπο και γιορτάζει.  Στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα, η μη κυβερνητική οργάνωση «Οικογένειες Ουράνιο τόξο» διοργανώνουν μια γιορτή για κάθε είδος οικογένειας.

«Η γιορτή των οικογενειών είναι μια γιορτή για όλες τις οικογένειες γιατί δεν υπάρχει μια οικογένεια σωστή και μια λάθος. Η ποικιλία είναι η ομορφιά των οικογενειών. Οι μονογονεϊκές οικογένειες, οι οικογένειες χωρίς γάμο και χωρίς σύμφωνο συμβίωσης, οι οικογένειες που έχουν υιοθετήσει παιδιά, οι ανάδοχες, οικογένειες ανοιχτές με θείους, θείες, γιαγιάδες, παππούδες, νονές, νονούς, φίλους και φίλες, οικογένειες που προέρχονται από άλλους πολιτισμούς, ομογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με τραντζέντερ γονείς, οικογένειες με ή χωρίς παιδιά. Με μια λέξη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ»

Η εν λόγω ιδέα είναι βασισμένη στο παγκόσμιο project : International Family Equality Day 2013, Celebrating the Rainbow of families in our World!





Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι θα περάσουν στιγμές χαράς και παιχνιδιού, μιας και όλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος σε διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες.

Παράλληλα, θα είναι μια μέρα προβληματισμού και ενημέρωσης. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δράση της οργάνωσης και να συζητήσουν για τα δικαιώματα όλων των οικογενειών, καθώς και για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν.

Η γιορτή των οικογενειών αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση για όλους. Για αυτό το λόγο και γίνεται σε ένα δημόσιο πάρκο.

Είμαστε όλοι προσκεκλημένοι…



Η «Γιορτή των οικογενειών» θα διεξαχθεί στις 28 Απρίλη (από τις 11:00π.μ) στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα (απέναντι από το εναλλακτικό καφενείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse